Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

ty patris soudruhu i s celou tvou partou do basy...za vlastizradu a prezident za velezradu...muzete na sebe rovnou podat trestni oznameni.....kolaboranti bez patere;-O

3 1
možnosti
DM

názor eurohujera, neobjektivní ... diktátorská vlajka na hradě, jak už tady správně několik lidí popsalo svůj názor na EU 8-o8-o8-o

7 1
možnosti
PS

S tim hadrem bych si neutrel ani...[>-]R^EURv

12 2
možnosti
PZ

Roučku, jako vyznavač zločinné socialistické ideologie samozřejmě budete obhajovat až do roztrhání vašeho nepříliš výkonného mozku evropskou byrokracii (slovo použito v původním slova smyslu, tj. "vláda úředníků"), která je jedním ze zoufalých pokusů socialistů jak obcházením principů demokratické soutěže politických stran a vykrádáním pravomocí takto volených zastupitelských institucí odvrátit to, co je ve skutečnosti neodvratné - ekonomický krach socialistického modelu ekonomiky (a s ním jdoucí snížení naděje na dosažení vašeho skutečného konečného cíle - uzurpace absolutní moci). Ovšem Roučku, vy jste si sice pěkně s kolegy spočítali, že vaše generace to ještě před tímto krachem nějak doklepe a dál vás to již nezajímá, ale aspoň nepředstírejte, že jde o cokoli většího :)

16 2
možnosti
Foto

EU je diktatura moderního střihu , stále také jen musíte , musíte , musíte

14 1
možnosti
RH

Pokud vlajka EU na Hrad patří, kam potom patří Libor Rouček? Rv[>-]

12 2
možnosti
PH

Všichni bychom napsali, ale porušili bychom kodex diskutéra, který je povinen podporovat stanovisko redakce.

6 1
možnosti
VK

V25i94l90é78m 83K25o33s

3. 4. 2013 10:57

Je úplně jedno, jestli tam ten hadr vlát bude nebo ne. Jen mě trošku zarazilo s jakou slávou se vše děje - i když to bude také způsobeno tím, že média nemají o čem psát. Nedělal bych zase takovou slavnost z toho, že sem za naše peníze přijel komunista Barroso, najedl se našeho jídla s námi placeným prezidentem, který mu při té příležitosti slíbil, že ČR dá případně pár set miliard (!!!) do toho jejich "valu" - fondu na záchranu bankrotujících států..RvRvRv

11 2
možnosti
LP

Ubohé názory, jsme součástí Evropy nebo ne? Nazvat vlajku hadrem může jenom slabomyslný člověk.

3 21
možnosti
JK

Inu, dříve se chodilo s monstrancemi, pak se vyvěšoval Lenin a vlajky s pracovním náčiním, dnes modrý hadr s hvězdami.  Nic nového pod sluncem.

Vztah k něčemu se pozná podle něčeho jiného, než fangličkaření.

10 0
možnosti
LP

V USA jsou vlajky všude a jsou na ni hrdí. Nikdy by neřekli vlajce "hadr".

3 14
možnosti
FS

"Vlajka EU na Pražský hrad patří!" : Proti gustu žádnej dišputát. Jinej by řekl:" A nepatří!" Tedy, ať si to rozhodne, ten, kdo je za Hrad zodpovědný. Ale nenadávejme mu za jeho vůli. Tak jak to řešil ten revolucionářskej anarchista, kamarádíček těch nejzběsilejších teroristů a vrahů desítek lidských obětí, Daniel Cohn-Bendit. A nemnozí čeští naočkovanci.

7 3
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1832x
Narozen 1954 v Kladně, v roce 1977 emigroval z politických důvodů do Rakouska. 1984 doktorát z politologie a sociologie na Vídeňské univerzitě.
1988-1991 redaktor Hlasu Ameriky ve Washingtonu. Je členem obnovené ČSSD od r. 1990. Mluvčí vlády ČR v letech 1998 - 2002, poté zvolen poslancem parlamentu ČR. Od r. 2004 je členem Evropského parlamentu, kde působí v Zahraničním výboru. V lednu 2012 byl zvolen místopředsedou Progresivní aliance socialistů a demokratů v EP. Dlouhodobě se věnuje otázkám mezinárodní a evropské politiky.

Seznam rubrik