Diskuse

Má ještě Putin v ruce klíč k osudu Ukrajiny?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PF

P44e14t35r 44F22o32j95t91í86k

11. 5. 2014 12:38

První, kdo přestal přilévat olej do ukrajinského ohně jste Vy a EU, pane Roučku. Začal to už Zaorálek svými ústupnými vyjádřeními. A pořád všechno svádíte jen na Putina. Myslím, že jde z Vaší strany o jednostrannou lživou propagandu.

4 2
možnosti
TH

Mate dojem, ze Putin s nynejsimi udalostmi nema co delat?

2 0
možnosti
MK

Ach jo. Na začátku celé krize jste pane Roučku v TV vykládal jak v případě ztráty Ukrajiny přestane být Rusko velmocí a teď takové obavy když Vám to Putin pomůže splnit?

smiřte se s tím, že narozdíl od EU kdy levá ruka neví co dělá pravá (ta pravá navíc obvykle nedělá nic a levá maká za čtyři) postupuje Putin poměrně jasně ke svému cíli. Kdyby nyní obsadil polovinu země, zbavil by EU téměř poloviny problémů k čemuž evidentně nemá důvod. Majdan tak nakonec situaci vojensky zvládne, ale teprve potom začne tanec. Krom faktu, že Majdanská vláda se již delší dobu chová jako kdyby Ukrajinu dobyla a nikoliv jí vládla - s čímž si jistě v EU rétoricky poradíte, přijde ekonomická realita. Bankrot, východ nenávidící západ, plnění podmínek MMF, zdražení energií, omezení vývozu na ruský trh a propouštění, ozbrojené bandy v ulicích bez šance najít si zaměstnání a do toho celá země (část s nadějí, část s pohrldlivým úšklebkem) bude čekat co vypadne z EU???

Tak desetkrát Řecko? Krom toho, v Řecku jsou jen líní, ale na Ukrajině se krade, ošklivě krade. No a mezitím co budete celé opozici vysvětlovat kolik vlastně ta sranda stála, začnou na Ukrajině po výstřizlivění sociální bouře. Kdo bude označen za viníka? A kdo nabídne řešení?

Holt není nad to mít v real politice cíle. Putin chtěl Ukrajinu neutrální, Majdanem jste ho vyděsili, jinak by tak překotně nereagoval Krymem, ale teď je myslím poměrně klidný. Západ mu zafinancuje rozvoj země, která mu časem sama skočí do náruče a to krátké manželství vyléčí všechny východní režimy od podobných akcí a západ od placení takových režimů;-)

5 0
možnosti
Foto

Na občanské válce na Ukrajině máte vinu Vy a Vám podobní, když jste porušili dohodu s Janukovyčem o předčasných volbách.

Okamžitě jste zařídili jeho svržení, k moci jste dosadili ty nejhorší ukrajinské nacionalisty a vinu za tuto situaci se snažíte přišít Putinovi.

Že Vám není hanba takhle lhát pane Roučku!

6 2
možnosti
Foto

Situace na Ukrajině je přímým důsledkem Vaší činnosti, pane europoslanče. Snažně Vás žádám, přestaňte se touto zemí zabývat a věnujte své  úsilí jiným, užitečnějším činnostem !! Děkuji R^

4 3
možnosti

Asi bych nepodceňoval Vladimíra Vladimíroviče Putina. Na Krymu má vojenskou základnu, potřebuje mít Krym ve své rodné Rusi. Mezinárodní právo neprávo, Krym je jeho. Na východní Ukrajině má těžký průmysl vyrábějící mu zbraně. Potřebuje mít východní Ukrajinu ve své rodné Rusi. A bude ji mít stůj co stůj! Občanská válka? To je vedlejší. Třetí světová válka? To snad ne... Doufejme, že ne! Jaký by pak byl rozdíl mezi Putinem a Hitlerem? Psychopat zůstává psychopatem. Je Putin snad také psychopatem?

:-)

1 0
možnosti
PB

..... jak se to může vymknout kontrole, když to má EU pod kontrolou ? A pokud tomu tak  není, pak je to špatně odvedená práce, vážený kandidáte do EP !

2 2
možnosti
MN

puc ktery pripravila s nejvetsi pravdepodobnosti opet cizi zpravodajska sluzba ktera ma svedomi prevraty temer na celem svete, se nepodaril, vlada je neschopna .. dokazala jen rychle podepsat uvery, vstup do EU - ale to je vsechno. Neshody v zemi resi vyslanim armady a nedostatek vojaku vyresila tim, ze sestavila gardu z hrdlorezu Praveho Sektoru, nacistu, priznivcu Bandery a hulligans, kteri se nestiti zabijet neozbrojene civilisty na  ulicich. Samozvana vlada nema podporu verejnosti cimz se puvodni scenar, ze lidi pujdou po revoluci Majdanu za nimi, v podstate zmenil. Kyjev nema pod kontrolou v podstate nic. Armada jim dezertuje, policie take, lidi v mestech kde se kona referendum ho berou vazne - daleko vazneji nezli pan Jac...  ktery tvrdi ze se zadne referendum nekona ... ostatne to je i jasny signal ze nehodlaji delat nic pro to, aby se domluvili .. nejspis budou muset ta statisicova mesta vyhladit aby melo onech par panu klid... a Zapad ten prihlizi  tomu jak se zabiji civilisti a neni schopen udelat cokoli pro to, aby to zastavil .. nejjednodussi je svalit vinu na Rusko - Moskvu - Putina.

http://www.youtube.com/watch?v=pIP5Qj3DQ60#t=64 ... opravdu vyhladite tretinu naroda jen proto, ze chteji neco jineho .. ten, kdo zosnoval ten prevrat by mel zpytovat svedomi .. ale oni zadne vlastne nemaji!

3 4
možnosti
Foto

Kyjev se vymknul kontrole Vám a podobným. Proto ta krize.

7 5
možnosti
Foto

On měl pan Rouček v rukou nějakou kontrolu nad Kyjevem?

1 0
možnosti
PH

Připadá mi to, že to Američané vzdali a Kijev neví co a jak, EU je už totálně mimo realitu a hrozí se toho kolik to bude stát.

4 1
možnosti
PK

To je pro vás asi hrozná představa pane Roučku že by si nějaká skupina a oblast lidí mohla svojí svobodu představovat jinak než se "spolupodílet na budování společného Evropského projektu" a že by nechtěli "Sociálně sdílet své vyprodukované hodnoty s těmi méně šťastnými v jiných částech Evropy"...

Co kdyby se tím inspirovali třeba Katalánci...

10 1
možnosti