Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Teda, pane Ručku, od Vás to zrovna sedí. Ta Vaše partaj lže ještě více, ale je zrovna u moci, takže 100x nebezpečnější, než mrtvá ODS. Dofám, že se vezmete za ruce a půjdete na smetiště dějin společně.

3 0
možnosti
Foto

Vy jste pane Roučku ten poslední, kdo má právo kohokoliv kritizovat a obviňovat.

Svým devótním podlézáním zájmům EU a USA v případě Ukrajiny jste pro řadu voličů ČSSD ostudou Rv

9 0
možnosti
JH

Pane Roučku, nevyjde a vám socanům taky ne. Je s podivem, ale mnozí lidé začínají konečně přemýšlet. Ne, že by to vedlo k nějakým extra úspěchům, ale dobrý signál to je.

1 0
možnosti
PH

Pane Roučku, vy jste oblbovali voliče v komunálních volbách o zdravotních poplatcích a podařilo se vám to, tak třeba se ODS povede totéž. Jinak plebiscit na novou měnu je naprosto v pořádku. Máte plnou hubu obyčejných lidí, tak jim demokraticky zakážete referendum, že ano.

3 0
možnosti
Foto

Vážený autore, to vaše rodná strana žila z podvodů déle, jen měla krásné sliby, na něž chytala ovce-voliče ;-D

5 1
možnosti
MJ

Chyba pane Rottenberg. Pravice (dle zpětného projetí vlád ČR od toho švindlu sametového) vládla déle. A propoooo, nejste také ovce, když volíte pravici takovou , jaká je ? A proto si společně zabékajme a poslechněme si písničku od Abba:

http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/abba/eagle-31641#qdoSy4ROZpg

1 1
možnosti
JT

Nojo, to ani neni treba cist. Pokud clen CSSD pise o ODS, tak to bude urcite pravda. Naopak to plati taky. Navzajem se pomlouvaji a mysli, ze to nekoho zajima.

3 0
možnosti
ZH

To je ovšem argument ovce!! Brát za bernou minci všechno co politici řeknou rozhodně nestačí. nestačí ani si říct, oni lžou, protože jsou nepřítel někoho. To co pan rouček napsal je totiž pravda, o zavedení €ura rozhoduje Česká vláda!! A kdo tvrdí, že Evropský parlament, tak lže. Česko se zavázalo €uro přijmout, ale kdy, to je na naší vládě.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1832x
Narozen 1954 v Kladně, v roce 1977 emigroval z politických důvodů do Rakouska. 1984 doktorát z politologie a sociologie na Vídeňské univerzitě.
1988-1991 redaktor Hlasu Ameriky ve Washingtonu. Je členem obnovené ČSSD od r. 1990. Mluvčí vlády ČR v letech 1998 - 2002, poté zvolen poslancem parlamentu ČR. Od r. 2004 je členem Evropského parlamentu, kde působí v Zahraničním výboru. V lednu 2012 byl zvolen místopředsedou Progresivní aliance socialistů a demokratů v EP. Dlouhodobě se věnuje otázkám mezinárodní a evropské politiky.

Seznam rubrik