Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Roučku, zato sliby ČSSD před volbami jsou křišťálově čisté a myšleny upřímně a pro občany. Nikdy by mě nenapadlo (když Vás vidím v ČT), že jste tak vtipný člověk.:-)

0 0
možnosti
Foto

Mám Vám pane Roučku připomenout Vaše volební taháky?

Volby do krajů 2012 - církevní restituce a zdravotnické poplatky

Předčasné volby do PS PČR 2013 - církevní restituce

Krom toho, že z pozice krajských zastupitelů jste neměli nejmenší šanci ovlivnit rozhodnutí zákonodárného sboru, tak jediné, čeho jste dosáhli je zvýšení (zatím) verbálních toků na církve a věřící. Když si pak připomenu volby na podzim minulého roku, tak opět téma restitucí, o němž jste museli vědět, že s tím už v podstatě nic nemůžete udělat, aniž by příslušné kroky nebyly napadnutelné u Ústavního soudu či Evropského soudu pro lidská práva ve Štrasburgu.

I proto se nedomnívám, že by jste byl Vy, jako zástupce téo lhací strany, oprávněn kritizovat kohokoliv za výběr voleních témat.

2 2
možnosti

O přijetí termínu přijetí eura rozhoduje vláda - to bezesporu, ale račte si uvědomit, že pokud to tahle vláda udělá, bude smetena, a to zcela po zásluze ;-)

1 0
možnosti
Foto

Pane Roučku-pokud vím ČR se zavázala, že Euro příjme / jen neřekla kdy/.

Jediná legální trvalá možnost jak přijetí Eura zabránit je pokusit se změnit legislativu EU a to lze jedině v Evropském parlamentu.

Nechápu v čem teda vidíte podvod ODS?8-o

0 0
možnosti

Z11d42e19n58a 38K87o55č61í

6. 4. 2014 15:39

Je zábavné jak radostně ODS vítala vstup do EU, či jeho předsednictví ....... a teď nenalézá na této unii niť suchou !!;-D

0 2
možnosti

Tak pane Roučku, copak jste s tátou Falbrem pro nás v tom europarlamentu udělali? Jestli,,jak říkáte, ODS nic, tak vy jste tam nám tak maximálně škodili.

2 0
možnosti

Více co? Mne orientace Unie nezajímá.

Kam jít to si rozhodnu sám a naprosto nezávisle na zbytku nějakého davu. Pokud chce EU někam jít aŤ si jde... ale beze mne a netáhne sebou lidi kteří o cestu jejím směrem prostě nestojí.

Jít někam jenom proto že tam jdou ostatní je naprosto stupidní a k ničemu. Zejména pokud člověk chce jinam.

4 0
možnosti

S čipem v mozku to těžko rozhodnete........jo, zatím fór ale oni vás donutí.Snad emigrace do USA? :-)[>-]

0 0
možnosti

Co je to proti socanům, kteří snad i do eurovoleb vytáhli s rušením zdravotnických poplatků

5 0
možnosti

Co to je za vrchol drzosti? Jak se socan může vůbec navážet do ODS?

1 1
možnosti

Netahejme do eura politiku !!  Na váhu by se měla dát negativa i pozitiva přijetí eura. A co se stane, když euro nikdy nepřijmeme? Že porušíme nějakou směrnici? No a?To nás vyloučí z EU?? No, to by bylo neštěstí. ;-D;-D;-D (Já osobně jsem pro přijetí, ale hledám pro přijetí skutečně nějaký silný argument. A ten nevidím).

0 0
možnosti

Ale euro je politika..:-)[>-]

0 0
možnosti
Foto

Nerozptylujte se ostatními a nabídněte vlastní recepty, pana Roučku. Berete těžké peníze a občané nechápou, co jim za ně nabízíte. Tak jen do toho, vysvětlete jim to !!

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS