Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Budu vděčný za správnou informaci.

V roce 1994 EU a Ukrajina podepsalysmlouvu kde se EU zavázalo, pokud se Ukrajina vzdá A zbraní, budejí zaplaceno 140 miliard EUR. Ukrajina po odtržení od SSSR bylatřetí nejsilnější velmocí v atomových zbraních. Ukrajinapodepsala, A rakety byly odvezeny, ale do dnešních dnů nedostaliani cent. Pravda či ne?

EU se ze všech sil snaží sepsatdalší dohodu s konečným výsledkem, nedlužíme nic, a změnit naUkrajině vládu za každou cenu. Ta legální vláda, jakoukolivnovou dohodu odmítla. Pravda či ne?

Dále, jedna parta uvádí, že Arakety skončily v Rusku. Druhá, že byly odvezeny do Texasu a zderozebrány. Kam se A rakety opravdu dostaly?

Jak to po pravdě je?

0 0
možnosti

M13i43l51a88n 45R69a17d42e84k

23. 3. 2014 22:12

byvaly doby kdy se japonske deti ucily ve skolach ze Cina napadla Japonsko za druhe svetove valky. Tak to dokonce za te valky drze tvrdili. A jak to vypada, Ukrajina napadla pokojne Rusko, paklize to nebyla dokonce EU

1 0
možnosti

J18a93n 36R60á50ž

23. 3. 2014 20:13

Vážený pane europoslanče!

Byly doby, kdy jsem si myslel, že je užitečné vést s Vámi a Vašimi názory efektivní polemiku. Dnes jste se dostal, tím co publikujete, a to nejenom na těchto stránkách,  do polohy natolik úsměvné, že  Vaše články komentovat, či s nimi polemizovat postrádá jakýkoliv význam.

4 1
možnosti

Je to jako kdyby pacientovi s rakovinou léčili bolavý palec. Rakovina=nezaměstnanost, zadluženost... bolavý palec=banány, žárovky...

1 0
možnosti

Stejnou měnu nemůže mít velmi silné Německo a Francie, a naproti tomu slaboučká Itálie a Řecko. Zvládne štíhlá žena osm knedlíků? Stačí kulturistovi dva knedlíky? Měna se určuje mj. i dle produktivity, exportu...Euro není ekonomická, ale POLITICKÁ měna.

4 0
možnosti

V 19:03 dávám dostatek argumentů.

0 0
možnosti

P32e84t21r 95F85o82j34t97í26k

23. 3. 2014 19:32

Copak někdo mluví o agresi? Slovíčkaříte. Já třeba Vám vyčítám politickou nezodpovědnost a manipulaci s davem pro politický prospěch. Proto tvrdím, že zodpovědnost za ty mrtvé má unie

4 4
možnosti

Tvrdit to můžete, to je ta dnešní demokracie. Ale jinak to je blbost. Mrtví jdou na vrub Putina.

5 4
možnosti

Moc pěkná, dobře srozumitelná a logicky podaná uvaha, která jasně ukazuje, jak mnozí v EU myslí.  Protoze jen ve svobodné demokracii, jak znamo, se muže země svobodně vyvíjet. S velkým zájmem jsem a souhlasem jsem si přečetla Váš příspěvek.

3 1
možnosti

Diskuze se rozjela dle všeho očekávání. BlogIdnes ovládli buď přátelé Klause, nebo Macha, nebo Bobošíkové. Je tady ještě pár jedinců co fandí Vandasovi.

Sdělte prosím, co je v současné etapě vývoje EU lepší než EU?

Zjednodušná teze, NEBÝT V EU, není argument.

Děkuji za ponaučení, třeba se k vám přidám. :-) Ale to by musely být argumenty skutečně věrohodné a ne žádné kecy.:-)

3 2
možnosti

Pane Kysela, byli jsme před vstupem do EU svobodný, suverenní stát. Co tak vrátit to zpět? Proč by to nešlo? Island vrátil přihlášku do EU. Británie chce dělat referendum o výstupu z EU. 60% lidí v EU je proti EU. V Rakousku má eurorealistická strana 30%! V ostatních zemích tyto preference také rostou. Máme novou stranu ND, která je perspektivní .Přibývá lidí, kterým to konečně začíná docházet...EU je nenapravitelná.

3 4
možnosti

Autor píše: ,,EU nenese žádnou zodpovědnost za to, že nyní Rusko porušuje mezinárodní právo.´´

To je naprostá lež. Kdyby EU nevyprovokovala na Ukrajině masakr, nemuselo by Rusko zasahovat. Putinovy kroky jsou jen logickým důsledkem toho, co tam provedl západ, především EU.

7 6
možnosti

Ten masakr vyprovokoval Putin. To vám uniklo?

5 5
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1832x
Narozen 1954 v Kladně, v roce 1977 emigroval z politických důvodů do Rakouska. 1984 doktorát z politologie a sociologie na Vídeňské univerzitě.
1988-1991 redaktor Hlasu Ameriky ve Washingtonu. Je členem obnovené ČSSD od r. 1990. Mluvčí vlády ČR v letech 1998 - 2002, poté zvolen poslancem parlamentu ČR. Od r. 2004 je členem Evropského parlamentu, kde působí v Zahraničním výboru. V lednu 2012 byl zvolen místopředsedou Progresivní aliance socialistů a demokratů v EP. Dlouhodobě se věnuje otázkám mezinárodní a evropské politiky.

Seznam rubrik