Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chtěl bych se před volbami zeptat, jak budou pokračovat rozhovory S Ukrajinou o přístupu do EU. díky

0 0
možnosti

..... ten výčet ekonomických, technologických a politiských "slabostí" mi nějak nekoresponduje s obsazením Krymu takřka přes noc a bez jediného výstřelu. Kdy a jak skončí Putinův režim, o tom Vy, konkrétně Vy, rozhodovat nebudete dnes, zítra, ani pozítří. Od teho máme jiné kouzelníky !

2 0
možnosti

Prani otcem myslenky.

1 0
možnosti

Ještě by to chtělo vysvětlit, proč EU nabídla Ukrajině v tom stavu, v jakém je, asociační dohodu? Proč mermomoci toužila po tom oslabit Rusko a v podstatě rozlomit Ukrajinu na dvě poloviny?

5 0
možnosti
Foto

Můžete vysvětlit, jak by se následkem asociační dohody oslabilo Rusko? Ukrajina je přece nezávislý svobodný stát a může se kamarádit, s kým chce.

2 0
možnosti

Ekonomika Velkoněmecké říše, která se také zpočátku rozšiřovala na principu "ochrany vlastních menšin v okolních státech", ke konci 30. let také hodně skomírala. Velkoněmecká říše, kterou ve skutečnosti nikdo neizoloval (připomínám nadbíhání Velké Británie i sovětského Ruska), poté jako řešení svých hospodářských problémů volila bleskovou expanzi - vytvoření závislých území, které budou vyvolenou Říši živit. Rusko má nakročeno k témuž scénáři, už teď se opájí vlastní výjimečností, ne-li přímo vyvolenosti božskou Prozřetelností. To nemůže dopadnout dobře.

1 1
možnosti

Pokud jste četl  Můj boj a někdy poslouchal Hitlera tak byste asi měl vědět, že expanze nebyla reakcí na problémy, ale dlouhodobým záměrem národního socialismu. Je to jako byste napsal, že křížové výpravy byly řešením hospodářské krize Evropy. Obecně věnují diktatury ekonomice mnohem méně vážnosti než státním ideiím.

1 0
možnosti

pane Roučku co tady píšete za kraviny..normálně to nepoužívám...ale vy jako člověk politicky činný pokud takto fabuluje ...je u mne ...no nic...za jaký prachy tam sedíte...kdo zapdlatí léčení Majdanistů...když na nemocné děti ...naše děti se musejí dělat sbírky...to mě zajímá od a od Vaší strany ...jsou jistě že ještě jsou to jenom Vaši hosté...drtivá lidí si je sem nezvala...a nyní k Vám a k oslabené RF...sám ...jako politik by jste měl vědět ...že v RF v energetice a i jiné hospodářskíé sféře prosperují velice dobře americké giganty...sám dobře víte ...že spolumajiteli obchodů s plynem a ropou jsou nejvyšší...bývalí ...členové německé vlády...Merklová již couvá...sám dobře vvíte...že Majdan...byl klasický puč podporovaný západem...a sám dobře víte ...že upalování lidí a provokace dělá PS ...ktrerý se nezastaví...i kdyby byla UA v EU...lžete...lžete ..lžete...a Vy zde říkáte ...Vy slouha Obamy...který se směje ...máme zde konflikt ...který popíchnem a je to daleko od nás ...jako vždy...Vy si myslíte ...že USA to požene do nějakého ekonomického konfliktu...Vy sám dobře víte ...že by Obama dostal doma tak za uši až by se z něj stal albín...lžete pane Roučku...ZD...;-);-) omlouvám se všem za možná tvrdší slova a politik emigrant...mě docela zdvihl...čekal jsem více o sociálního demokrata...na to že jsou u vesla...hodně slabé a alibistické...ZD...Rv

4 1
možnosti

Z vašeho proruského příspěvku vypíchnu jediné: jak se Gerhard Schröder stal spolumajitelem firmy, kterou založil ruský státní podnik Gazprom?

1 0
možnosti

Závazné dohody ? S Ruskem ?

¨Závazná dohoda platí jen dokud jedna strana nezíská takovou převahu,aby ji mohla s klidem porušit.

0 0
možnosti

To je ten pán co ještě v dávných dobách Majdanských hovořil o nutnosti oddělení UA od Ruska?? Pane Roučku, místo analýz zptyujte svědomí, když už jste ten Majdan podporovali měli jste být schopni dodržet spolupedepsanou dohodu s Janunkovičem, UA by nyní měla termín voleb, klid v ulicích, Krym i Jihovýchod - namísto toho jí čeká bankrot a chaos na dalších třicet let. Putin prý chce Ukrajinu slabou, jenže slabou jste mu jí vyrobili vy.

Vyjmenovávání problémů součansého Ruska a plácání o konci režimu jen ukazuje bezradnost a zoufalství. Krym je ukázka efektivity válečného nákladu do učebnic, zajištění prostoru před vstupem do NATO za cenu nákladů na benzin a dva tři roky bezzubých sankcí  a jihovýchod kde to navíc zvládnou bez pomoci i sami Ukrajinci stojí na poradcích USA i Rusko cca stejně. Tímhle Rusko opravdu nepoložíte.

7 1
možnosti

Ukrajina by měla termín nesvobodných voleb a postupnou integraci do Ruského impéria.

1 0
možnosti

Pane Roučku, jste schopen pochopit, že celá krize na Ukrajině vznikla díky nesmyslnému vměšování EU a USA do vnitřních záležitostí Ukrajiny, jejich podporou krvavého puče proti řádně zvolenému prezidentovi a následně podporou vlády, která nemá demokratický mandát a je schopna proti vlastním lidem poslat armádu a třeba je i upalovat? Jak asi může EU a USA ohrozit Putinovu pozici mezi ruským lidem, když ten jasně vidí, kdo v tom sporu má pravdu a kdo ne? Když budete takto lhát jako v tomto článku, uškodíte sociální demokracii, aby neměla do budoucna žádnou šanci. Vy nepozorujete, že sociální demokracie nadále ztrácí i proti svému neslavnému výsledku ve volbách?

5 2
možnosti

Chcete tím naznačit, že se vměšoval pouze Západ a Rusko se chovalo zcela pasivně?

1 0
možnosti

Putin si zacal sam, ted uz navrhuje zrusit kvetnove, blizici se , volby na Ukrajine. Je tam podle nej chaos....a nabizi neco vojenske sily na uklidneni.

2 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS