Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Blábolí jak EU zajišťuje mír a přitom situaci na Ukrajině pomáhala EU vytvářet a eskalovat, protože si prezident Ukrajiny dovolil nepodepsat asociační dohody. Nepodpis asociačních dohod -> bezvýhradná podpora povstalců proti vládě ze strany EU -> extremisti které EU taky podporuje útočí na ruskojazyčné ukrajince -> Rusko prosazuje politické řešení ->podepsány dohody -> dohody jsou povstalci téměř obratem porušeny -> EU stále bezvýhradně podporuje povstalce -> až teď se rusko začíná angažovat i vojensky -> na území s ruským obyvatelstvem které převzalo rusko je klid, na územích co zůstalo chráněncům EU propuká občanská válka, kdy EU opět přehlíží výstřelky svých chráněnců a jen všechno hází na druhou stranu a tím problém vyhrocuje místo aby ho řešila

0 0
možnosti

RvPane Roučku to, že jste tupý neschopný socialistický populista to tu opravdu nemusíte dále rozvíjet. To, že vás živí hlupáci to netřeba zdůrazňovat. Ono libovat si a vyrůst na neschopnosti hloupých ovcí není žádné umění, ale vyrůst v opravdovou osobnost to se vám bohužel nedaří a vaše svědomí si je toho jistě dobře vědomo. Tak prosím napište raději něco kriticky rozumného proti opozici, které v mysli vždy budete v duchu závidět. To si ovšem do konce svého života nedovedete přiznat. To je zcela zásadní téma vaší pokřivené výchovy.

2 1
možnosti

Vidím to opačně: že za ty peníze (tu "almužnu") co europoslanci berou, je p.Rouček schopný (Vy říkáte neschopný) napsat cokoliv.:-) p.s. je to úhel pohledu.

1 1
možnosti

Snad jen poznamka, pro mne osobne je kazdy, kdo mne tvrdi, ze neexistuje zadna alternativa, od zacatku podezrely. Alternativa existuje vzdy. Mir v Evrope neni zasluhou EU.

5 0
možnosti

Ale v případě pana Roučka skutečně žádná jiná alternativa neexistuje. On by se v normální poctivé práci neuživil, protože je totálně neschopný. On potřebuje EU, aby se tam mohl živit jako tlučhuba.

5 0
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1832x
Narozen 1954 v Kladně, v roce 1977 emigroval z politických důvodů do Rakouska. 1984 doktorát z politologie a sociologie na Vídeňské univerzitě.
1988-1991 redaktor Hlasu Ameriky ve Washingtonu. Je členem obnovené ČSSD od r. 1990. Mluvčí vlády ČR v letech 1998 - 2002, poté zvolen poslancem parlamentu ČR. Od r. 2004 je členem Evropského parlamentu, kde působí v Zahraničním výboru. V lednu 2012 byl zvolen místopředsedou Progresivní aliance socialistů a demokratů v EP. Dlouhodobě se věnuje otázkám mezinárodní a evropské politiky.

Seznam rubrik