Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Budu vděčný za správnou informaci.

V roce 1994 EU a Ukrajina podepsalysmlouvu kde se EU zavázalo, pokud se Ukrajina vzdá A zbraní, budejí zaplaceno 140 miliard EUR. Ukrajina po odtržení od SSSR bylatřetí nejsilnější velmocí v atomových zbraních. Ukrajinapodepsala, A rakety byly odvezeny, ale do dnešních dnů nedostaliani cent. Pravda či ne?

EU se ze všech sil snaží sepsatdalší dohodu s konečným výsledkem, nedlužíme nic, a změnit naUkrajině vládu za každou cenu. Ta legální vláda, jakoukolivnovou dohodu odmítla. Pravda či ne?

Dále, jedna parta uvádí, že Arakety skončily v Rusku. Druhá, že byly odvezeny do Texasu a zderozebrány. Kam se A rakety opravdu dostaly?

Jak to po pravdě je?

0 0
možnosti
MR

M89i65l25a56n 56R84a32d21e23k

23. 3. 2014 22:12

byvaly doby kdy se japonske deti ucily ve skolach ze Cina napadla Japonsko za druhe svetove valky. Tak to dokonce za te valky drze tvrdili. A jak to vypada, Ukrajina napadla pokojne Rusko, paklize to nebyla dokonce EU

1 0
možnosti
JR

J13a22n 53R90á42ž

23. 3. 2014 20:13

Vážený pane europoslanče!

Byly doby, kdy jsem si myslel, že je užitečné vést s Vámi a Vašimi názory efektivní polemiku. Dnes jste se dostal, tím co publikujete, a to nejenom na těchto stránkách,  do polohy natolik úsměvné, že  Vaše články komentovat, či s nimi polemizovat postrádá jakýkoliv význam.

4 1
možnosti
MP

Je to jako kdyby pacientovi s rakovinou léčili bolavý palec. Rakovina=nezaměstnanost, zadluženost... bolavý palec=banány, žárovky...

1 0
možnosti
MP

Stejnou měnu nemůže mít velmi silné Německo a Francie, a naproti tomu slaboučká Itálie a Řecko. Zvládne štíhlá žena osm knedlíků? Stačí kulturistovi dva knedlíky? Měna se určuje mj. i dle produktivity, exportu...Euro není ekonomická, ale POLITICKÁ měna.

4 0
možnosti
MP

V 19:03 dávám dostatek argumentů.

0 0
možnosti
PF

P59e68t57r 12F59o13j98t63í69k

23. 3. 2014 19:32

Copak někdo mluví o agresi? Slovíčkaříte. Já třeba Vám vyčítám politickou nezodpovědnost a manipulaci s davem pro politický prospěch. Proto tvrdím, že zodpovědnost za ty mrtvé má unie

4 4
možnosti
TK

Tvrdit to můžete, to je ta dnešní demokracie. Ale jinak to je blbost. Mrtví jdou na vrub Putina.

5 4
možnosti
IK

Moc pěkná, dobře srozumitelná a logicky podaná uvaha, která jasně ukazuje, jak mnozí v EU myslí.  Protoze jen ve svobodné demokracii, jak znamo, se muže země svobodně vyvíjet. S velkým zájmem jsem a souhlasem jsem si přečetla Váš příspěvek.

3 1
možnosti
TK

Diskuze se rozjela dle všeho očekávání. BlogIdnes ovládli buď přátelé Klause, nebo Macha, nebo Bobošíkové. Je tady ještě pár jedinců co fandí Vandasovi.

Sdělte prosím, co je v současné etapě vývoje EU lepší než EU?

Zjednodušná teze, NEBÝT V EU, není argument.

Děkuji za ponaučení, třeba se k vám přidám. :-) Ale to by musely být argumenty skutečně věrohodné a ne žádné kecy.:-)

3 2
možnosti
MP

Pane Kysela, byli jsme před vstupem do EU svobodný, suverenní stát. Co tak vrátit to zpět? Proč by to nešlo? Island vrátil přihlášku do EU. Británie chce dělat referendum o výstupu z EU. 60% lidí v EU je proti EU. V Rakousku má eurorealistická strana 30%! V ostatních zemích tyto preference také rostou. Máme novou stranu ND, která je perspektivní .Přibývá lidí, kterým to konečně začíná docházet...EU je nenapravitelná.

3 4
možnosti
JS

Autor píše: ,,EU nenese žádnou zodpovědnost za to, že nyní Rusko porušuje mezinárodní právo.´´

To je naprostá lež. Kdyby EU nevyprovokovala na Ukrajině masakr, nemuselo by Rusko zasahovat. Putinovy kroky jsou jen logickým důsledkem toho, co tam provedl západ, především EU.

7 6
možnosti
TK

Ten masakr vyprovokoval Putin. To vám uniklo?

5 5
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1832x
Narozen 1954 v Kladně, v roce 1977 emigroval z politických důvodů do Rakouska. 1984 doktorát z politologie a sociologie na Vídeňské univerzitě.
1988-1991 redaktor Hlasu Ameriky ve Washingtonu. Je členem obnovené ČSSD od r. 1990. Mluvčí vlády ČR v letech 1998 - 2002, poté zvolen poslancem parlamentu ČR. Od r. 2004 je členem Evropského parlamentu, kde působí v Zahraničním výboru. V lednu 2012 byl zvolen místopředsedou Progresivní aliance socialistů a demokratů v EP. Dlouhodobě se věnuje otázkám mezinárodní a evropské politiky.

Seznam rubrik