Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Doufám pane Roučku, že budou mít voliči dostatek odvahy, nevolit do EU  Parlamentu lidi, jako jste vy.

9 0
možnosti
MP

Soudruhu Roučku, proč jste nedali sankce Ukrajině v době, když tam byly masakry? Proč jste mlčeli, když někomu vyloupali oči, jinému pořezali obličej? Proč odmítáte vyšetřovat původce masakrů? Proč tam nevniklo NATO, aby chránilo vládu i lidi? Děkuji předem za odpověd.[>-]

4 0
možnosti
TK

Soudruhu Pětře, on není soudruh, to si pletete soudruhu.:-)

1 5
možnosti
VB

Jen by mě zajímalo, jestli tomu ti politici i věří.Naštěstí p.Rouček a jeho partaj je pro mě nevolitelná, a teď vzhledem k jinému názoru na dění na východě jsem asi i rusofil, agent KGB, zpátečník a tmářRvEU:-)

4 1
možnosti
Foto

A co zcela konkrétního navrhujete v rámci mezinárodního konfliktu?

0 0
možnosti
Foto

I96v65o 68C81i97l66i39c20h

23. 3. 2014 18:25

Od socialisty upíchnutého v EP jsem nic jiného než obhajování EU a její územní rozpínavosti ani nečekal ;-D

3 2
možnosti
TK

Akorát že má ve většině pravdu.:-) zapomněl jste dodat.

3 2
možnosti
Foto

Doufám, že občané v EU při letošních volbách do Evropského parlamentu vypráskaj takový lidi, jako jste vy.

12 3
možnosti
TK

Ale fuj. Vy jste klesl až k násilí?

2 2
možnosti
Foto

Pane Roučku, nereagujete ve svých článcích na čtenáře. Proč?

2 0
možnosti
Foto

I13v36o 50C23i76l83i90c97h

23. 3. 2014 18:32

Je až v Bruseli, tak co by reagoval ;-)

2 2
možnosti
JS

Od krajně levicového extremisty Roučka se nic inteligentnějšího ani očekávat nedá. Rv

4 1
možnosti
Foto

Politici EU umožnili provedení převratu (tři ministři zahraničí podepsali dohodu, se kterou Pravý sektor nikdy neuznal a obsadil parlament, úřady atd.) a legitimazací nacistické vlády ohrožují celý svět: https://www.youtube.com/watch?v=xrlTx4J2oKo&feature=youtu.be - podstata nacismu totiž spočívá v tom, že je ze "zla" obviněn nějaký národ a je proto "dobré" ho eliminovat. 

(pozn.: strana Svoboda má nyní pět ministrů a hrdě se hlásí k odkazu 14. divize SS Galicia (mají to i na bilboardech)

4 2
možnosti

Ale tu jde o něco: Pokud říkáte, že EU nabízí programy evropského sousedství, ve kterých jde o podporu demokracie, právního státu a prosazování funkčního tržního hospodářství, tak bych očekával,že Asociační dohodu nabídnete pouze právnímu státu, v němž změny nemusí probíhat násilím, ale polittickou cestou prostřednitvím voleb. Jinak řečeno, když tedy Janukovič nepodepsal, nebyl to žádý důvod pro použití násilí, demonstrace přes jejich soudní zákaz. atd., ale toliko perfektní agitační materiál pro opozici v nejbližších parlamentních a prezidentských volbách.

Přece nemůžete chtít po občanech EU,aby měli něco společného se zemí, v níž se programově nedodržují soudní zákazy?

Dobře, občané Ukrajiny byli frustrovaní postupem vládních elit a jednali, jak jednali. Jakou máme garanci, že nebudou jednat stejně, až budou frustrovaní z fungování EU za pět let?

A jak to že EU si bere na svá bedra tak velký problematický stát, když má sama se sebou tolik vlastních potíží. Fakt si myslíte, že jsme schopni tahat horké kaštany za Ukrajince z ohně. Napřed federalizace,teprve pak přistoupení dalších zemí. Není 28 generálních štábů příliš mnoho na malou Evropu?

4 0
možnosti
MR

M29i79l18a90n 45R62a84d24e43k

23. 3. 2014 18:08

jakkoliv si myslim ze Brusel je snuska debilu nebo lenochu a nemakacenku za velke prachy, tak prave proto je opravdu nesmysl ze by EU byl agresor, a ze by EU nejak ovlivnovalo deje na Ukrajine. Na to proste tito sasci nemaji.

1 2
možnosti
Foto

Pane Radku, s kolika europoslanci jste v přímém kontaktu? Byl jste ve Strasburku a Bruselu? Dnes má člověk se tam možnost dostat. Pro představu bych Vám doporučila např. spojit se na FB např. s panem Pavlem Pocem. Alespoň v náznaku prezentuje svoji práci v EU parlamentu.

0 1
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1832x
Narozen 1954 v Kladně, v roce 1977 emigroval z politických důvodů do Rakouska. 1984 doktorát z politologie a sociologie na Vídeňské univerzitě.
1988-1991 redaktor Hlasu Ameriky ve Washingtonu. Je členem obnovené ČSSD od r. 1990. Mluvčí vlády ČR v letech 1998 - 2002, poté zvolen poslancem parlamentu ČR. Od r. 2004 je členem Evropského parlamentu, kde působí v Zahraničním výboru. V lednu 2012 byl zvolen místopředsedou Progresivní aliance socialistů a demokratů v EP. Dlouhodobě se věnuje otázkám mezinárodní a evropské politiky.

Seznam rubrik