Diskuse

Nacionalisté všech zemí, spojte se?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zaujalo mne ....."odpovědí na globalizaci"..... Globalizace přece není virus. K té dochází také rozhodnutími. A má i stinné stránky.

0 0
možnosti
MS

Dnes je to opravdu jeden článek lepší než druhý...antikarma.:-)[>-]

3 1
možnosti
JS

Označovat snahu o znovuobnovení demokratických států za nacionalismus a zavrhovat ji jako něco nepřípustného, to snad dokáže jen soudruh Rouček...

Ostatně není to poprvé, co tento krajně levicový extremista předvádí podobné věci- viz zde: http://www.protiproud.cz/svet/politika/komentare/597-to-je-odpudive-ctete-co-rikal-oranzovy-eurohujer-v-televizi.htm

4 1
možnosti
PK

P63a75v29e91l 82K73u24r93a32l

15. 11. 2013 18:29

Pane Roučku nacionalistické a extrémistická hnutí posilují především proto že do Evropy přichází spousta lidí kteří tady prakticky za nic dostanou od států prostředky na živobytí (kromě spousty lidí kteří je tady taky dostanou za nic)

V podstatě jediný důvod který jsou státy ochotné daňovým poplatníkům za toto živení dát je ten že kdyby živeni nebyli stejně by si ty prostředky ukradli... nedivte se že narůstá popularita hnutí které slibují že tomuto stavu zatnou tipec.

S já upřímně začínám souhlasit- sociální systémy v Evropě jsou příliš štědré a měli by být plošně redukovány jenom na to aby jedinci zajistili holé přežití pod podmínkou že se nebude rozmnožovat pokud je na sociální pomoci společnosti... 

Pokud je na tom někdo tak dobře že si může dovolit přivést na svět další hladový krk tak je na tom dost dobře aby sám sebe nakrmil oblékl a měl kde přespat bez jakékoli cizí pomoci.

4 0
možnosti
ML

Cituji: "Naší pozornosti by nemělo ujít zejména to, že nizozemská krajní pravice v čele s Wildersem chce omezit imigraci hlavně ze států, které nejsou členy tzv. vyspělého západního světa. Jinými slovy, chtějí na evropské úrovni spolupracovat s podobnými stranami pouze ze severní a západní Evropy. O státy střední a východní Evropy nestojí." Přesně, autor nedokáže pochopit něčí právo o něco nestát (zřejmě nerozumí tomu, že lidé mají vlastní rozum a nechtějí si nechat všechno diktovat od lidí s pocitem mentální nadřazenosti). Nemají o nás zájem ? No a ? Mají na to právo, jako já mám právo nechtít v obýváku ubytovat cizí lidi, tak oni mají právo nechtít nás, stejně jako my máme právo nechtít kohokoli, nebo cokoli.

Nacionalisté budou posilovat, dokud takoví naivní žvanilové budou trvat na masové imigraci do jejich zemí a zaplavovat je neadaptovatelnými individui a jejich kulturami. To je prostá akce a reakce. Nutíte lidem za sousedy lidi, které mít za seousedy nechtějí a jako tydýt se divíte, že se bouří....!!

5 0
možnosti
MR

M64i36l45a81n 10R57a41d46e91k

15. 11. 2013 16:41

soudruhu! Oni nechteji nikoho vyvrazdit, a nejsou ani tak naivni ze by si mysleli ze doopravdy jde zabranit tomu aby do Evropy nelezli. A staci jen vzit vsechny ty pomoci, dotace atd. Zadne zaclenovani, at si pomohou sami. A pak sice inmigrace bude dal, ale prijdou jen ti co chteji makat a zaradit se do NASEHO zpusobu zivota. A to se dnesnim EU korytarum nelibi, jelikoz ze vsech tech pomoci maji veliky zisk pro sebe.Nebo si myslite ze jen Cesi jsou zkorumpovani?

4 0
možnosti
Foto

Soudruh Rouček mě přesvědčil, že Utopie existuje! Není to ale ostrov nebo nějaká komunita - de facto je to prostý svět establishmenťáckého ojrosoudruha jehož nemalá apanáž pochází z našich daní. Apanáž pobíraná za to, že lidu prostému selsky uvažujícímu, jenž je dennodenně konfrontován se syrou skutečností, nadává do rasistických a xenofobních individuí, jakmile se vyjádří třeba hlasem ve volbách proti euro-soudružským manýrům.

Myslím ale, že přijde den a všichni s takovými zúčtujem, tedy pokud to dřív neudělají třeba početní bruselští imigranti - konečně by k něčemu byli. :-)

8 0
možnosti
LN

....očistivše monitor od drobků...dávám za ojrosoudruha....R^;-D

1 0
možnosti
LN

....Ale pane Roučku.....píšete:" Je silně pravděpodobné, že nacionalisté v následujících evropských volbách získají na síle".. proč asi.....???protože dost lidí má plný zuby eurosojuzu a jeho pravidel na ohnutost vokurek a banánů...jiným slovy...voliči vám dají na hrubý pytel hrubou záplatu...jakjste zaseli tak skliíte...z lesa se vám ozve tak jak jste do něj řvali....padnete do vlastní jámy.....a..... v co tiše doufám..... půjdete od válu.....

...čímž netvrdím..... že z tohoto vývoje mám radost....:-/

4 0
možnosti
MK

Ti "nacionalisté" a "xenofobové" jsou reakcí na eurofašistickou politiku, kdy zájmy menšin a soudruhů z Brusele jsou upřednostňovány nad skutečnými zájmy obyvatel Evropy. Může se Vám to nelíbit, ale to je tak vše, co  můžete:-)

7 0
možnosti
FV

Přesně tak, jen bych doplnil to "eurofašistickou politiku" na "eurofašistickou a eurosocialistickou politiku". Máme zkušenosti s nacismem, fašismem i socialismem a všechno je to prašť jako flákni ;-€

4 1
možnosti
EN

Jestli to nebude tím hroutícím se systémem, který nám nikým nevolení soudruzi z Eurosajuzu zavedli...

Taktéž vyhlídky na vnucené genetický modifikované osivo  pod hrozbou sankcí mne uvádí téměř do EUforie.

Nemluvě o krásném nápadu převychovávat ty, kteří ještě nepochopili ,že je tak činěno čistě pro dobro nás hloupých.

http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/2964-eu-navrhuje-monitorovat-netolerantni-obcany

6 0
možnosti
LC

......vážený pane , nemohu s Vámi souhlasit , už z jednoho prostého důvodu , členové EP jsou volení , když už , tak jsou tam navolení představitele všech evropských politických stran a ne jenom soudruzi , nebo snad každý , kdo s vámi nesouhlasí je soudruh ? to já potom mohu tvrdít , že jste nacista , protože se mnou nesouhlasite a jste pro nacionalismus ?.......USA jsou spojeny z více jak padesátí států , a přesto docelá dobře fungují !!!!!.........:-P:-P

0 3
možnosti