Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak, pane Roučku, tuhle větu z vašeho blogu si vždy před vstupem do EP několikrát přečtěte, dobře si ji zapamatujte a hlavně, hlavně se podle ní chovejte a hlasujte. "Členové EU mají své ústavy a podle nich je nepřípustné, aby kdokoli uvnitř nebo zvnějšku omezoval základní práva jejich občanů"

1 0
možnosti
Foto

Ale no tak...vy bolševici přece milujete fízlování - ať už se jmenujete Obama, nebo Rouček.

2 0
možnosti

Pane Roučku... a kdy konečně budeme mít zónu volného obchodu bez kvót a dotací v Evropě?

Dokud existuje jediná kvóta na výrobu čehokoli uvnitř EU pro kterýkokli stát... ať vývozní a nebo dovozní neexistuje volný obchod. Dokud existuje jediná dotace kterou pobírá francouzský zemědělec a český ne neexistuje volný obchod. Ale obchod regulovaný.

JEdnat o zóně volného obchodu s USA je předčasné když není ani v Evropě. Dosáhnout jí lze pouze jediným postupem- totálním zrušením všech dotací pro jakékoli ekonomicky činné subjekty a dotační politiku omezit pouze na neziskové projekty pokud jí vůbec mít a zcela zrušit veškeré ochrany trhu ve formě kvót.

To je "volný obchod"

1 0
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1832x
Narozen 1954 v Kladně, v roce 1977 emigroval z politických důvodů do Rakouska. 1984 doktorát z politologie a sociologie na Vídeňské univerzitě.
1988-1991 redaktor Hlasu Ameriky ve Washingtonu. Je členem obnovené ČSSD od r. 1990. Mluvčí vlády ČR v letech 1998 - 2002, poté zvolen poslancem parlamentu ČR. Od r. 2004 je členem Evropského parlamentu, kde působí v Zahraničním výboru. V lednu 2012 byl zvolen místopředsedou Progresivní aliance socialistů a demokratů v EP. Dlouhodobě se věnuje otázkám mezinárodní a evropské politiky.

Seznam rubrik