Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Roučku, buďte rád, že vláda šetří. Alespoň budete mít co rozhazovat, až se po volbách ujmete moci.

1 1
možnosti

M79i98l74a27n 24K65e53s70l

23. 2. 2013 13:31

Jak asi kšeftmani účtují následující obchody?Známý pouliční zelinář naloží v Kauflandu do vozíku pět bedýnek z rajčaty za akční cenu.Za hodinu je prodává na stánku a cca 10 Kč dráže.U pokladny se rozčilovala "zákaznice",že jí nechtějí prodat více než deset chlebů.Do Lidlu přijel v bouráku a černé šolně koupil škatuli zlevněných čokolád a odjel,že by pro dětičky."Farmářský tržník" než otevřel stánek zajel do Lidla nakoupil vozík zeleniny a na stánku ji prodával s přirážkou 25%.Poměrně velké malé domů.Pochybuji,že ze zisku platí nějaké daně.Takových případů je,vždyť Vietnamci jezdí do Kauflandu pro akční zboží s dodávkami.Nejsem odborníkem v obchodování,ale zdá se mi to nějaké divné.

1 0
možnosti
Foto

Je to jednoduché. Každý obchodník chce levně nakoupit a draze prodat. Registrační pokladny jsou jen omezeným řešením, protože to by každý musel chtít po obchodníkovi daňový doklad a nevěřím tomu, že u nás to takto někdy bude.

2 0
možnosti

A to vás nenapadlo,jako se normálně vedou dvě účetnictví,jeden pro erár a druhé pro sebe,tak i ty pokladny mohou být dvě,a do te erární se dá pak naklepat co chce.:-)

2 0
možnosti

A Vy netušíte, že daňová správa má možnost stanovit v případě nejasností daň tzv. "podle pomůcek"? Stačilo by to více používat ... a peníze jsou v erární kase, podvodníci ostrouhají.

1 0
možnosti

Nejlepší hospodářská politika je žádná hospodářská politika. Politici nám nepomáhají. Hážou lidem klacky pod nohy. Nebýt zákazů, příkazů a regulací ekonomických aktivit lidí, k ekonomickým krizím by nedocházelo. Stát se o nás nepostará. Stát nemá dostatek informací o budoucím vývoji ekonomiky. Ta je natolik složitá, že ji není možné řídit. Veškeré informace, které stát má, pochází z minulosti, prognózy o budoucím vývoji jsou nepřesné. Tak už to lidi pochopte, politici jsou na druhé straně barikády.

4 3
možnosti

Reg. pokladny mají, pokud vím, v Itálii a Řecku. Je vidět, že pokladny problém nevyřeší. A na Slovensku jsem si taky žádného blahobytu díky pokladnám nevšimnul - kromě firem, které pokladny prodávají - ty mají práce dost;-D

5 3
možnosti

Pokladna je úplně stejná jako ta česká, ale má modul fiskální paměti - černou skříňku. To nepředstavuje zásadní rozdíl v ceně zařízení.

0 0
možnosti

Rozkaz zněl jasně - Kopnout do církevních restitucí.

Ať počítám, jak počítám, církevní restituce se vypatí. Teď se církvím platí cca 3miliardy ročně a za pár let, se jim platit přestane.

Kdyby ČSSD vyřešila restituce když mohla, ušetřila by státu více peněz, než se tu trapně pokoušíte získat z regstračních pokladen.V

8 8
možnosti
Foto

Ale jistě, církevní restituce se vyplatí. Nebude to sice český stát a jeho občané, komu se to vyplatí, to je ale pro Vás patrně nepodstatné.

6 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS